Cotojman: Vâlceanu SĂ DOARMĂ liniștit! Nu va avea contracandidat

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tot NEMULȚUMIT și după discuția din BPJ-ul de joi seară. Liviu Cotojman a luat decizia finală: nu va candida pentru nicio funcție de conducere în PNL Gorj, la conferința județeană din 8 aprilie.

“Nemulțumirile au rămas. Sper ca declarațiile din ultima vreme, la adresa lui Dan Vâlceanu, să fi fost un duș rece care să-i schimbe atitudinea și modul în care conduce partidul” declară primarul din Roșia de Amaradia.

Inițial, Cotojman anunțase că este interesat să candideze pentru una dintre cele două funcții de prim-vicepreședinte. Între timp, a renunțat.

Dacă la județ nu vrea niciun post, Liviu Cotojman s-a decis, joi seară, să intre în luptă pentru președinția organizației locale Roșia de Amaradia.

După ultima ședință BPJ, o parte dintre primarii liberali a discutat despre candidaturi la conferința județeană. O nouă rundă de discuții va avea loc săptămâna viitoare. Cotojman zice, însă, că cel mai probabil Dan Vâlceanu va rămâne unicul candidat la șefia organizației.

3 Comentarii pentru “Cotojman: Vâlceanu SĂ DOARMĂ liniștit! Nu va avea contracandidat”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

  2. La modul- pe rapid inainte sa nu aibe alti timp sa se inscrie, peste tot psd-dei, pmp, pnl, alde,psd. alegerile s-au decis pe 2 aprilie, asa ca jocurile sunt facute deja.Peste tot psd ul isi pune oamenii lor ca nu cumva sa ii incurce la furat.Adevaratii PNL isti stau acasa ca nu au loc de psdisti, Ei sunt peste tot doar ca fac figuratie.Iar cei ce nu au singe in c–ie, cedeaza usor …. bravo ma, cu ce va au astia la mana de nu aveti curaj sa candidati?

  3. Dl. Dan Valceanu chiar daca are sustinere, ar trebui pt imaginea partidului sa lase locul lui Romanescu, dar daca Dan nu vine cu propunerea,(adica sa nu mai candideze*) nimeni nu are curaj sa ii se opuna, si oricum indiferent cat ai fi de bun daca nu dai bine la public nu ai ce cauta in frunte, daca esti antipatic pica tot de pe linga tine, daca nu ai un spate asigurat, la fel… deci fratilor in felul asta nu o sa vedeti niciodata in partide oameni competenti sa-si doreasca sa faca ceva pt comunitate, restul e can can. Spunea cineva canva ca daca cistigam alegerile nu avem oameni pregatitii, tineret nu mai e …Orice competitor de dreapta apare la alegeri este in avantajul psd-ului.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici