Vedetele Kanal D și-au luat consilier vestimentar de teama juraților

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Emisiunea „Bravo, ai stil!” este un exercițiu de stil pentru multe românce, care au început să facă mai multe combinații vestimentare, dar și pentru vedete trustului unde se filmează proiectul. Vedetele de la Kanal D Ilinca Vandici, Andreea Mantea, Raluca Bădulescu sau Simona Pătruleasa și-au angajat deja consilieri de imagine.

Dat fiind faptul că în „ograda” lor se filmează o emisiune de stil, vedetele trustului au început să acorde o atenție și mai mare modului în care își accesorizează ținutele.

Din dorința de a păstra eticheta, dar și de a scăpa de criticile specialiștilor, prezentatoarele TV și-au angajat consilier de imagine pentru mai toate aparițiile. Ilinca Vandici sau Raluca Bădulescu au ales să lucreze cu stiliști, care să se ocupe de aparițiile lor la emisiune, dar și la evenimentele mondene, cu toate că le era mult mai simplu să se consulte cu colegii lor din platou: Iulia sau Maurice, stiliști de meserie. Conștiente de faptul că emisiunea de stil atrage atenția celor din jur asupra imaginii lor, Raluca și Ilinca au grijă să nu facă nici cea mai mică greșeală stilistică.

Culmea este că, deși sunt colege în același trust, prezentatoarele TV au stiliști diferiți. Dacă Raluca a ales un vechi prieten, cu care colaborează de ani buni, iar Ilinca un profesionist pe care l-a cunoscut în televiziune, Andreea Mantea și Simona Pătruleasa au căutat intens pe cineva care să se muleze pe cerințele și stilul lor. „Am stilist și la emisiune”, a spus Andreea Mantea întrebată cât timp îi ia să-și aleagă ținutele pentru show-ul pe care îl prezintă.

sursa: libertatea.ro

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici