Riscă DEMITEREA. Directorul de la Suseni, în vizorul conducerii DGASPC Gorj

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

S-ar putea lăsa cu demiteri! Șeful căminului de bătrâni din Suseni, Stelian Luca, a intrat în vizorul conducerii DGASPC Gorj din cauza scandalului cu apa infestată cu E. Coli.

I se impută faptul că deși, încă de acum trei, analize de laborator au arătat că apa care curge la robinete nu este potabilă, nu a luat nicio măsură.

Corina Drăgan, purtătorul de cuvânt al Direcției de Asistență Socială si Protecție a Copilului Gorj, spune că se așteaptă o adresă oficială de la Direcția de Sănătate Publică pentru a putea fi luate măsuri administrative.

Și președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, așteaptă să vadă buletinele de analiză a apei de la Suseni pentru a putea dispune măsuri.

Inspectorii Direcției de Sănătate Publică Gorj au recoltat, luni, o nouă probă de apă de la căminul de bătrâni de la Suseni. Analizele, efectuate pe probele prelevate săptămâna trecută, au arătat că apa nu este potabilă ci industrială, fiind infestată cu bacteria E.Coli.

Elena Pițian, purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Gorj, a precizat că încărcătura microbiană este aceeași ca în anul 2014, când a fost recoltată prima probă.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici