Relaţia lui Ilie Năstase cu Brigitte scărţâie rău: “Trebuie să ştii când să te retragi”

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Scandalul cu amanta le-a şubrezit relaţia şi orice încercare de a repara ce s-a stricat pare sortită eşecului. Brigitte şi Ilie Năstase au ajuns pe marginea prăpastiei în căsnicie, iar soţia tenismenului este din ce în ce mai dezamăgită în dragoste. Ca să uite de problemele din cuplu, Brigitte a început să iasă mai mult în oraş, cu prietenele, fără soţul ei.

Brigitte Năstase a făcut o serie de declaraţii şi a povestit din casă, iar toate aceste lucruri acum o costă scump. Bruneta nu a mai suportat să fie înşelată şi şi-a spălat rufele în public, lucru care nu i-a convenit deloc lui Ilie Năstase, o persoană discretă cu viaţa personală. Din toamna trecută de când bruneta a apărut la televizor şi şi-a confruntat rivala lucrurile par că nu se mai îndreaptă în căsnicia cu Ilie Năstase.

Brigitte a declarat în nenumărate rânduri că soţul ei pleacă urechea la fosta nevastă, Amalia Năstase, cu care are două fetiţe, iar el i-ar fi spus de mai multe ori să plece dacă nu-i convine. Cuvintele au rănit-o atât de tare, încât Brigitte a lăsat să se înţeleagă că simte că nu ar mai fi dorită. Ultimul mesaj publicat de soţia tenismenului pe conturile ei de socializare arată cât de mult suferă bruneta.

“Fetița mea, în viață trebuie să știi când e timpul să pleci din casa unui om sau din viața lui. Trebuie să simți când nu mai ești dorită și nu trebuie să aștepți până când prezența ta devine deranjantă. Nu abuza de ospitalitatea unui om. Trebuie să știi când e cazul să te retragi. Să nu insiști niciodată să rămâi acolo unde observi că nu ești bine primită”, a scris Brigitte, citând dintr-o cartea semnată de Irinei Binder.

Ilie şi Brigitte s-au căsătorit civil în urmă cu aproape patru ani şi au făcut o nuntă fastuoasă la un hotel de cinci stele din Poiana Braşov.

sursa: click.ro

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici