PROFI a obținut TROFEUL

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

PROFI a câștigat Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj.

Duminică a avut loc ultima etapă a competiției. PROFI și-a respectat blazonul și a învins echipa MEDIA Gorj. Vicecampionii de la ENGIE s-au impus și ei fără emoții în fața celor de la MACOFIL în timp ce ARTEGO a trecut de CARREFOUR în cel mai echilibrat duel al etapei.

Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj a oferit premii, trofee și diplome, la finalul zilei. Echipa PROFI a luat trofeul cel mare, medaliile de campioni, dar și trofeul de „Portarul Turneului” care a ajuns la Bogdan Șomonescu.

“Pentru noi înseamnă foarte mult acest titlu” a declarat Marius Șendroiu, delegatul echipei Profi.

ENGIE a pus mâna pe trofeul pentru locul 2, dar și pe titlul de „Golgheterul Turneului”, trofeu ce a ajuns în vitrina lui Luis Bidică, autor a nu mai puțin de 50 de goluri, în acest sezon.

Au fost și două echipe premiate cu „Trofeul Fair Play” pentru numărul mic de cartonașe încasate în acest sezon, CARREFOUR și MACOFIL, echipe ce au încheiat sezonul pe locurile 4, respectiv 6.

Echipa jandarmilor, I.J.J. Gorj, a obținut trofeul pentru locul 3, dar și titlul de „Cel mai bun jucător”, trofeu ce a ajuns în vitrina lui Raul Bărbăcioru.

Ediția a doua a Campionatului Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj a fost organizată sub egida Federației de Minifotbal din România.

Trei echipe- campioana PROFI, vicecampioana ENGIE și finalista Cupei Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj, CARREFOUR- vor participa la Campionatul Firmelor din România ce va avea loc în perioada 23-25 iunie, la Piatra Neamț.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici