Marciuc: Am obținut un mic câștig pentru salariați

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”Un mic câștig pentru salariați”- cu asta se laudă liderii sindicali din CE Oltenia, la final de  negocieri cu administrația companiei.

Adrian Marciuc, Dan Pârvulescu, Gela Ionescu și Paul Constatinescu se declară mulțumiți de bonusurile obținute în urma discuțiilor cu managerul Sorin Boza.

Actul adițional la CCM prevede: creşterea tichetelor de masă la 15 lei începând din 1 aprilie, prime de Paște și de ziua meseriei de câte 1000 de lei, primă de Crăciun de 950 de lei,  cotă de cărbune de 500 de lei, zi liberă plătită de ziua de naștere a salariatului și spor de 87,5% pentru sâmbetele şi duminicile lucrate.

”Administrația a promis reașezarea grilei de salarizare” a declarat Adrian Marciuc, prim-vicepreședintele Federației “Univers”.

Dan Pârvulescu a comentat că noul act adițional îl mulțumește în proporție de 80%. Liderul FNME ar fi vrut mai mult curaj pentru a se reuși armonizarea salariilor în CE Oltenia.

Gela Ionescu, reprezentantul Federației Petrom și Paul Constantinescu, reprezentantul Energetica, s-au declarat și ei mulțumiți de modul în care au decurs negocierile cu administrația CEO.


Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici