Borcan, nemulțumit de ALGORITM. Dian: Putea fi 10-1 pentru PSD

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”Nu sunt de acord cu algoritmul de împărțire a funcțiilor, de 8-1. Mi se pare prea puțin” spune Marius Borcan, copreședintele ALDE Gorj.

Vineri, liderul PSD Florin Cârciumaru a anunțat că la o poziție primită în instituțiile deconcentrate de Alianța Liberalilor și Democraților, partidul său va avea opt.

Borcan, care s-a plâns în ultima vreme că nu a fost invitat la negocierile cu social-democrații, crede că mai potrivit pentru ALDE ar fi fost un algoritm de  5-3, spre exemplu.

Este scandal de proporţii în ALDE, între copreşedinţii Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin. Cel din urmă a părăsit, duminică, şedinţa Delegaţiei Permanente a partidului- întrunită pentru a stabili data Congresului- motivând faptul că nu au fost convocaţi toţi membrii de drept ai Delegaţiei Permanente. L-au urmat mai mulţi lideri de filiale şi parlamentari ai formaţiunii.

Marius Borcan este unul dintre liderii din țară aflați de partea lui Constantin.

Dian Popescu este surprins că Marius Borcan contestă Delegația Permanentă de duminică la care a participat și votat. Liderul ALDE crede că ordinul a venit de la Daniel Constantin.

Cât despre nemulțumirea lui Borcan legată de algoritm, Dian îi transmite că PSD este cel care a cedat pentru că ar fi putut cere un scor și mai prost pentru ALDE, de 10-1.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici