Andreea Marin s-a pozat pe plajă, în Africa, după ce a slăbit drastic! “Zâno”, ești chiar tu?!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

De când este din nou o femeie singură, Andreea Marin profită de fiecare moment de libertate și se îngrijește mai mult ca niciodată. Vedeta a plecat iar în vacanță și, după ce a dat jos mai multe kilograme, bruneta a ieșit la plajă.

Fosta prezentatoare TV călătorește tot mai mult în ultimul timp, iar de data aceasta, destinația a fost chiar Africa. Andreea Marin a profitat de vremea frumoasă și, chiar dacă nu s-a dezbrăcat în costum de baie, vedeta a făcut o oprire pe plajă, unde nu a rezistat fără a se poza cu peisajul atractiv.

Pe lângă pasiunea de a se plimba în lume, de când a divorțat, Andreea Marin mai are un hobby. A început să meargă des la sală și ține diete pentru a arăta ca o puștoaică de 20 de ani. În acest fel, a reușit să slăbească extrem de mult de, cu acest stil de viață.

Andreea Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974, în Roman, județul Neamț. Fosta prezentatoare tv a fost căsătorită din 1995 până în 2000 cu Cristian Gheorghiță. În ianuarie 2006 Andreea s-a recăsătorit, cu Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul pe rețeaua de socializare Facebook. Pe 19 decembrie 2013, Andreea s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un fizioterapeut turc. După doi ani și nouă luni, mai exact pe 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anunțat că divorțează de Tuncay Ozturk pe Facebook, așa cum a procedat și la despărțirea de Ștefan Bănică Jr.

sursa: spynews.ro

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici