JO – Que Sera, sera

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

JO se întoarce cu un nou videoclip și o piesă nouă care ne îndeamnă să trăim fiecare clipă la maxim și să ne bucurăm de fiecare moment al vieții – ”Que Sera, Sera”.

”Lansez noul meu single, #QueSeraSera, primăvara, când nu doar natura se trezește la viață, ci și sentimentele noastre încep să prindă culoare din nou. Iubim cu pasiune, respirăm viața și ne distrăm alături de gașca de prieteni veseli, fără încetare. Cred că amintirile frumoase reprezintă adevărata avere a unui om, așa că haideți să strângem cât mai multe și mai intense și que sera, sera!”, spune Jo.

Piesa este o coproducție Cat Music & Famous Production și este compusă de Randi, în studiourile Famous Production. Videoclipul piesei este regizat de SAN și este filmat în cadrul unei petreceri Desperados. Clipul este dinamic, preia din starea piesei și îmbină scene de dans și cântat cu demonstrații de sporturi nautice, pe lacul Snagov.

JO a fost nelipsită din topuri, în ultima perioadă. Am ascultat-o cu ”Șoapte”, apoi a colaborat cu Randi pentru ”Până vara viitoare”, cu George pentru ”Nimeni nu-i perfect”, iar, cel mai recent, a venit cu single-ul ”Cu un picior în rai”.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici