Geo Da Silva & Katty S. feat. Niko – Makosa

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geo Da Silva revine cu un nou single cu versuri în limba engleză și un beat dance-balcanic, “Makosa”, lansat în colaborare cu Katty S și Niko.

Piesa este compusă de Gheorghe Constantin Cristinel, Adrian Corneliu Ivan & Sergio Duran Baldovi, iar videoclipul filmat în Barcelona, a fost regizat de catre Sergio Duran Baldovi & Geo Da Silva în studiourile Supermotion.

“Makosa” este o piesa de distractie, cu dans, pe care merită să o asculți cu prietenii și să înveți fiecare pas. Piesa este creată într-un mod “atipic” și a pornit de la pașii de dans, apoi au fost adăugate versurile și muzica.

“Mă bucur foarte mult ca lansez aceasta piesă alături de Cat Music! “Makosa” este o piesa foarte cool care poate anima orice petrecere. Oamenii vor piese de dans ca să se distreze. Așadar, “Makosa” este pentru voi. Sper să vă placă!”, declară Geo Da Silva.

Până în prezent, Geo Da Silva a lansat piese precum „I want you“(ft. Mr. Sax), “Noaptea-i nebună”, “Stai”, “Doar tu și eu”, “Romania danseaza”. Prezent în spatele pupitrului pe scena muzicală de aproape un deceniu, artistul originar din Timișoara, a surprins de multe ori prin energia pe care o transmite în calitate de MC. Geo Da Silva a deschis porțile entertainmentul european odată cu lansarea single-ului “I’ll Do You Like A Truck”, pe care l-a transformat treptat într-un brand de entertainment internațional.

Katty S este o artistă rusă celebră, cu care Geo Da Silva și DJ Duran au colaborat pentru “I’ll be back to you”, piesă de succes în Spania, Portugalia, Argentina, Columbia, Venezuela, Mexic și altele.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici