SCANDAL cât casa! Alina Popescu, noul lider al PRU Gorj. Bugă: Diaconu a numit-o mort de beat, într-o cârciumă

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

”Bogdan Diaconu a numit noul lider al PRU Gorj mort de beat, într-o cârciumă”. SCANDAL monstru la Partidul România Unită. Diaconu l-a detronat pe Rudi Bugă și a pus-o președintă pe o anume Alina Popescu.  ”Este o ospătăriță bună de gură” reacționează Bugă. Miza războiului intern sunt aleșii locali pe care PRU a reușit să-i obțină în alegerile locale de anul trecut.

Războiul este TOTAL între Bogdan Diaconu și familia Bugă. După ce, în februarie, a fost detronat în ședința BPN iar președinția interimară a PRU a fost preluată de Robert Bugă, Diaconu a reacționat excluzându-i din partid pe Robert și Rudi Bugă. Vineri, Bogdan Diaconu a dat decizie prin care a numit-o pe Alina Popescu lider al PRU Gorj. Rudi Bugă este foc și pară.

Alina Popescu susține, însă, că Bogdan Diaconu încă este președinte al PRU, putând fi schimbat din funcție numai prin Congres. Noua șefă a României Unite din Gorj spune că numirea sa în fruntea organizației este perfect legală.

”Pentru mine, Rudi Bugă este istorie” mai spune Alina Popescu, deranjată de atacurile lansate de colegul său. Noua președintă recunoaște că a lucrat că ospătăriță, meserie de care nu are de ce să-i fie rușine.

Avocatul liderilor PRU din țară, care au intrat în conflict cu Bogdan Diaconu, a depus acțiune în instanță pentru DIZOLVAREA partidului, ne-a mai spus Rudi Bugă. Acesta este deranjat că Alina Popescu a și început să sune consilierii locali pentru a încerca schimbări de majorități politice în localitățile județului.

Robert Bugă afirmă că el este președintele interimar al Partidului România Unită. Pe Bogdan Diaconu îl consideră un impostor care vrea să atragă de partea sa consilierii locali pentru a-i pune la dispoziția PSD.

Cosmin Băban este singurul primar PRU din Gorj. Edilul din Mușetești nu este interesat, însă, de lupta din propriul partid pe care nu-l consideră unul serios.


2 Comentarii pentru “SCANDAL cât casa! Alina Popescu, noul lider al PRU Gorj. Bugă: Diaconu a numit-o mort de beat, într-o cârciumă”

 1. Cosmin Popescu

  cum sa stai in campanie langa buga, sa.i faci reclama,sa sustii ca e cel mai bun si sa incerci sa convingi oameni sa.l voteze si sa.l prinzi la cotitura ca sa.i iei functia???? Cati bani o fi primit muierea asta sau cat de lipsit de caracter sa fi sa vb asa de niste oameni care au muncit pe branci pr rezultatele lor? PRU gj e BUGA si atat. asta n.ar convinge nici un caine s.o voteze ca se vede pe fata ei cata… treaba stie sa faca.

 2. CETATEAN DE RAND

  Sa propui pe post de presedinte de partid o chenerita ordinara, e de-a dreptul strigator la cer!

  Intrebati-o ce experienta profesionala are in cei 32 de ani de viata, experienta dovedita cu acte!
  Intrebati-o ce job-uri a avut in spatiul UE si cereti-i sa le dovedeasca cu acte originale. In lipsa unor astfel de acte, lucrurile pot fi interpretate de fiecare individ dupa cum considera, in functie de sustenabilitate argumentelor sau de lipsa lor, corect?
  Intrebati-o din ce-si castiga existenta si cu ce bani isi intretine copilul, daca ea singura afirma ca lucreaza doar ca ,,ospatar/chener ocazional pe la nunti si botezuri. Traiesti cu 100-150 lei/saptamana, ??? In ideea in care nunti si botezuri nu se fac in toata perioada anului. Primeste sponsorizari suplimentare? Daca da, sa argumenteze de unde sau de la cine!
  ANAF-ul o are inregistrata ca realizand venituri ocazionale? In ideea in care nu are un contract de munca stabil prin care plateste dari la stat in calitate de angajat.
  Vi se pare normal ca o pretinsa presedinta de partid sa apara in 80% din pozele personale, doar prin carciuni si cluburi? Este o imagine de decenta morala și seriozitate?
  Vi se pare normal ca o astfel de imagine sa reprezinte un partid serios? Intreb si eu ca omul!
  Eu nu spun ca duduia asta e intr-un fel sau altul, nu acuz, ci intreb ca orice om de rand niste lucruri de bun simt pe care orice individ intreg la minte vrea sa le stie despre o persoana publica care-l poate reprezenta maine-poimaine intr-una din institutiile statului.

  Echipa PRU GJ are nevoie de o altfel de conducere viabila si sustenabila din toate punctele de vedere, sinonima cu ceea ce a avut pana azi.

  A nu se simti jignita duduia de mai sus, deoarece isi recunoste public job-ul ocazional de chelnerita, iar conform DEX-ului ,,ordinar” – adj. 1. Obișnuit, normal; de rând, comun.

  Dragi membrii si consilieri PRU GJ, trebuie sa intelegeti cu totii care-i diferenta dintre un club de noapte, o carciuma si un PARTID si care-i diferenta dintre tribuna unui partid si tejgheaua barului/restaurantului. La tejghea esti doar un angajat platit ce prestezi o munca care te reprezinta ca individ. La tribuna unui partid, esti un om demn, ce reprezinti imaginea unui partid, reprezinti membrii partidului, reprezinti viziunea partidului, reprezinti cultura si profesionalismul partidului si implicit profesionalismul membrilor sai, reprezinti tot.
  Ori, in calitate de om intelectual, cu multi ani de experienta in domeniul intelectual, vreau sa ma reprezinte un om net superior mie, nu o chelnerita!

  Nu poti fi reprezentativ pentru un partid daca apari cu un CV precar, fara experienta profesionala relevanta, fara o imagine relevanta, fara …multe!

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici