Profi, la un pas de TROFEU

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Profi- câștigătoarea Campionatului Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj cu o etapă înaintea finalului competiției.

Deși, în weekend, a pierdut derby-ul etapei a 13-a contra celor de la Engie, scor 5-7, Profi a reușit să pună, paradoxal, mâna pe titlul de campioană.

Trei puncte despart cele două echipe în clasament cu o etapă înainte de final și, pentru că în tur Profi s-a impus cu 7-4 în duelul direct cu Engie, nu mai poate fi depășită în clasament indiferent de rezultatele din ultima rundă, în caz de egalitate de puncte primul criteriu de departajare fiind rezultatele directe.

Județul Gorj are, în acest moment, două echipe calificate la turneul final ce va avea loc la Piatra Neamț: Profi și Carrefour.

Sâmbătă, în Complexul Dolce Vita, sub organizarea Asociației Club Sportiv Minifotbal Gorj, au avut loc și meciurile contând pentru etapa a 17-a din Campionatul Primăriilor din județul Gorj. Duelul rundei a adus față în față liderul Primăria Telești și cea mai în formă echipă a campionatului, Primăria Turburea. Cele două echipe s-au succedat la conducerea jocului dar cei de la Primăria Turburea au avut un plus în repriza a doua și s-au impus în final cu scorul de 8-5. De eșecul celor de la Telești au profitat urmăritorii de la Primăria Motru care s-au impus lejer cu scorul de 9-4 în fața ultimei clasate, Primăria Godinești, și s-au apropiat la două puncte de lider. Primăria Motru mai are de jucat și restanța cu Primăria Fărcășești iar în cazul unui eventual succes în acel joc va urca pe primul loc. De remarcat după etapa cu numărul 17 ar fi și forma bună a celor de la Roșia de Amaradia care au bifat a patra victorie la rând, 7-4 cu Primăria Târgu-Cărbunești, și au urcat pe locul 9.

Tot sâmbătă s-au consemnat și jocurile etapei a 15-a din Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita, ediția a XI-a. Liderul Dream Team s-a impus după un meci mai echilibrat decât o arată scorul de 6-2 în fața celor de la Primăria Bîlteni. Peppy Dolce Vita a fost cea mai câștigată echipă a rundei. A învins în meciul cu Minprest Rovinari, scor 8-2, și a profitat de eșecul celor de la ISU Gorj, 4-5 cu Primăria Rovinari, pentru a se detașa la 9 puncte de aceștia cu 3 runde înainte de finalul sezonului. Practic, în proporție de 99% se cunosc cele două echipe care vor reprezenta județul Gorj la Turneul Regional de la Drobeta Turnu Severin: Dream Team și Peppy Dolce Vita. Mai rămâne de aflat numele campioanei, cele două rivale fiind despărțite în continuare de numai două puncte în clasament.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici