Dian confirmă: Da, sunt CONSILIER al ministrului Energiei

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

După zile întregi de speculații, Dian confirmă: a fost numit consilier în Ministerul Energiei.

Copreședintele ALDE Gorj nu spune la ce dată a fost dată decizia de instalare în funcție dar anunță că vrea să dea o mână de ajutor la realizarea noii strategii energetice naționale.

Dian Popescu nu vrea disponibilizări în Complexul Energetic Oltenia. Spune că Fondul Proprietatea nu poate forța nota, deși s-a aflat că va da în judecată CEO pentru că, în 2016, a dat afară 800 și nu 2000 de oameni, cât se stabilise anterior.

„Fondul are un singur interes: să facă profit. Ministerul vrea locuri de muncă. Va fi o luptă și se va lua o decizie. Important este ca CEO să aibă vânzare” zice noul consilier al ministrului Energiei.

Pentru că toate federațiile din CE Oltenia au amenințat cu proteste, dacă va fi continuat programul cu câte 2000 de concedieri colective pe an, Dian Popescu spune că disponibilizările pot fi evitate doar dacă CEO va fi rentabil.

Scarlat Iriza tot nu crede că Dian Popescu a fost numit consilier al ministrului.

”Nu va fi deschizător de uși ci doar un amărât de consilier! N-o să-i facă bine ci rău Complexului Energetic Oltenia” crede senatorul ALDE.

1 Comentariu pentru “Dian confirmă: Da, sunt CONSILIER al ministrului Energiei”

  1. Dian Popescu nu este de acord cu concedierile din minerit,ca doar nu e firma lui . La el la firma a concediat peste 200 de oameni,pentru ca a fost competent si acum s-a angajat cu bani de la stat sa-si arate competenta si in minerit. Vai de noi cu asa oameni.

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici