Liviu Andrei le propune târgujienilor să renunţe la FASOLE şi să treacă pe IAURT

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Le propune târgujienilor să renunţe la FASOLE şi să treacă pe iaurt. Liviu Andrei, candidatul Mişcării Populare la Primăria Târgu-Jiu, promite o bătălie acerbă pe voturile cetăţenilor din municipiu.

În discursul susţinut, sâmbătă, în prezenţa lui Traian Băsescu, la lansarea candidaţilor PMP pentru alegerile locale, Andrei a arătat cu degetul spre actualii şi foştii şefi ai judeţului care au distrus fabricile de sticlă, cărămidă sau de bere din Târgu-Jiu.

„Oamenii ăştia au făct mult rău! Nu poţi mânca fasole 25 de ani şi să ai pretenţia să nu te doară burta” a comentat Liviu Andrei.

Liviu Andrei i-a acuzat pe adversarii politici că îi caută lucruri, în trecut, cu care să-l compromită. Candidatul PMP la Primăria Târgu-Jiu a mai lansat şi alte săgeţi către administraţia Cârciumaru, legându-se de modul în care se fac asfaltările în municipiu.

Pe Florin Cârciumaru nu l-au surprins atacurile lansate de Liviu Andrei. Primarul Târgu-Jiului spune că viața oferă multe surprize, așa că nu se miră să-și vadă foștii colaboratori sau prieteni concurându-l la locale.


Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici