Ion Călinoiu: I-am spus ministrului Gerea că a greşit

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ion Călinoiu i-a reproşat lui Andrei Gerea discuţiile purtate cu liderii sindicali FNME şi Univers, vineri seara, la Târgu-Jiu.

În prima întâlnire cu presa, de la revenirea de la Târgul de Turism de la Berlin, preşedintele Consiliului Judeţean a fost întrebat ce părere are despre declaraţiile făcute de ministrul Energiei. În primă fază, Gerea a criticat managementul CEO, ulterior şi-a rectificat declaraţiile.

Călinoiu a răspuns că l-a sunat pe Gerea şi i-a atras atenţia că a greşit când s-a întâlnit cu sindicaliştii FNME care vor demisia managerului CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel.

2 Comentarii pentru “Ion Călinoiu: I-am spus ministrului Gerea că a greşit”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

  2. Pai ba, Cacalinoiule tu crezi ca Ministru nu stia ce se intampla la Gorj , avand de ceva timp corpul de control in zona , a vazut si el ca la Gorj este Dictatura si a zis ca numai asa poate sa afle si pasurile oamenilor care ies in strada. Te-ai dus val vartej sa-l parasti lui Ponta astfel sa-si retraga cuvintele ; omul a spus ce crede auzind de abuzurile si discriminarile ce se fac aici . Sa sti ca ministru are si dovezi ba Cacalinoiule , asa ca clipa ta si a lui Ciurdel e aproape ,mititica va asteapta, bafta…

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici