Dorin Hanu: Valoarea omului politic n-o dă vârsta ci numărul de voturi

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Dorin Hanu, deranjat de discuțiile privind întinerirea garniturii de conducere în PSD Gorj.

Vicepreședintele social-democrat este iritat de discuţiile din ultima perioadă, cum că seniorii ar trebui să facă pasul înapoi și să lase locul tinerilor.

“Acest subiect mă deranjează pentru că un om politic nu are vârstă. Valoarea oamenilor politici este dată de numărul de voturi pe care-l au în spate. Poți să fii valoros și la 30 de ani dar și la 70. Nu cred în acest schimb de generații” ne-a declarat Hanu.

Edilul de la Motru spune că, dacă Ion Călinoiu va candida pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean, îl va câştiga fără probleme.

Lui Dorin Hanu nu i-a picat bine nici recomandarea făcută de deputatul Scarlat Iriza, după ce a demisionat din funcția de vicepreședinte PSD Gorj, ca liderii Florin Cârciumaru și Ion Călinoiu să-i urmeze exemplul.

2 Comentarii pentru “Dorin Hanu: Valoarea omului politic n-o dă vârsta ci numărul de voturi”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

  2. Ar fi bine ca DNA-ul sa mai treaca si pe la „prea iubitul nostru primar” Hanu Dorin sa mai puna citeva intrebari unde sunt banii pentru strandul NEFUNTIONAL , ce nevoie am avut noi de semafoare cind avem 5 blocuri si 2 strazi ( si alea nefunctionale din 2010 cind sa facut din fonduri europene ) dece dracu avem maidanezi pe strazi cind adapostul pentru „javre” este gata din luna august 2014 si adapostul sta cu lacatul pe el din 2014 ! Si mai sunt multe .

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici