Ion Călinoiu: Victor Ponta vrea ca CE Oltenia să devină PERLA energeticii

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

„Victor Ponta vrea ca CEO să devină perla energeticii” a precizat, azi, Ion Călinoiu. Opoziţia a sărit ca arsă după ce premierul s-a exprimat, vineri, în timpul vizitei în minerit, că a salvat şandramaua de la închidere.

Călinoiu a subliniat, într-o conferinţă de presă, că prioritatea Guvernului rămâne listarea pe bursă a pachetului minoritar de 15% din acţiunile Complexului Energetic Oltenia, după modelul de succes al companiilor Transgaz, Romgaz și Nuclearelectrica.

„Victor Ponta a evitat ca șandramaua să fie dărâmată de vechea administrație a companiei. Nemulțumiţi sunt cei care și-au pierdut privilegiile” a comentat vicepreşedintele PSD.

Ion Călinoiu a fost întrebat de jurnaliștii gorjeni cum anume a salvat premierul Victor Ponta compania energetică de la dezastru. Președintele Consiliului Județean a reamintit că guvernul Boc a semnat memorandumul cu FMI de privatizare a CEO.

”Complexul a fost salvat după ce s-au luat măsuri de depolitizare a companiei și după introducerea managementului profesionist” spune Călinoiu.

Ion Călinoiu a mai comentat că Laurenţiu Ciurel şi Daniel Antonie, foşti membri PSD, au fost selectaţi de o firmă de recrutare, pe o procedură începută pe vremea guvernării PDL.

„Ciurel a fost selectat pe baza capacității sale profesionale recunoscută şi în străinătate” a precizat liderul social-democrat.

1 Comentariu pentru “Ion Călinoiu: Victor Ponta vrea ca CE Oltenia să devină PERLA energeticii”

  1. [...] Vezi articol pe Radio Infinit – Asculta Muzica, Stiri, Discutii Online [...]

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici