Ion Călinoiu: Sunt om simplu, plecat de la ţară. Nu ştiu să-l urăsc pe Condescu

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ion Călinoiu îi transmite lui Marin Condescu că nu-l urăşte. Liderul sindical a apărut la un post local de televiziune şi i-a adus o mulţime de acuzaţii şefului de la judeţ.

“Pornirea şi ura lui Călinoiu împotriva mea nu mi-o explic, n-o înţeleg. În Complexul Energetic Oltenia, sub coordonarea lui Călinoiu, se conduce prin teroare” a declarat, printre altele, Condescu.

Ion Călinoiu îi transmite că ura nu vine de la el, ci de la mineri şi energeticieni pentru că s-a crezut „atotstăpânitorul mineritului”.

„Sunt un om simplu, plecat de la ţară, nu ştiu să urăsc. Ce motiv aş avea să-l urăsc pe Condescu?” întreabă preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Ion Călinoiu

Pentru că Marin Condescu a anunţat că va sesiza DNA-ul şi CSAT-ul în legătură cu “grupul infracţional” care s-ar fi format la nivelul conducerii Complexului Energetic Oltenia, Ion Călinoiu îi transmite că acest tip de reclamaţii nu mai sperie pe  nimeni.

Preşedintele Consiliului Judeţean nu e deranjat de restul acuzaţiilor pe care i le-a adus liderul sindical, zice că Marin Condescu merge pe principiul binecunoscut „hoţul strigă hoţii”.

Ion Călinoiu

1 Comentariu pentru “Ion Călinoiu: Sunt om simplu, plecat de la ţară. Nu ştiu să-l urăsc pe Condescu”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici