Promite că se va răzbuna! Liviu Andrei: Le-o voi plăti cu vârf şi îndesat!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Fostul prefect Liviu Andrei, ameninţare dură la adresa celor care i-au pus piedici să revină în Gorj: „Va veni momentul în care le-o voi plăti cu vârf şi îndesat!”. Subprefectul Capitalei a acordat un interviu pentru Radio Infinit în care vorbeşte despre dezamăgirea suferită pentru că n-a fost acceptat pe funcţia de manager general la Pandurii Târgu-Jiu. Andrei zice că nici măcar Marin Condescu nu l-a mai sunat după reţinerea pentru 24 de ore.

Pentru un om politic care a ştiut foarte bine cum să-şi construiască o carieră, aşa cum este Liviu Andrei, telenovela legată de Clubul Pandurii Târgu-Jiu a fost o lovitură, după care, însă, spune că şi-a revenit.

Reamintim că fostul prefect era propus, în toamnă, manager general al clubului de fotbal, chiar de către Marin Condescu. Numai că, o parte dintre acţionari s-a opus iar Andrei a rămas subprefect al Capitalei.

„E dezamăgitor pentru mine că, de când a fost reţinut, nici măcar Condescu nu m-a mai sunat. Felul în care s-a discutat, pe ruta Călinoiu- Cărciumaru-Condescu, este pentru mine o dezamăgire incredibilă. Încerc să văd cu ce am greşit” spune Liviu Andrei.

Liviu Andrei

Andrei recunoaşte că cel mai tare l-a durut faptul că preşedintele Consiliului Judeţean Gorj a declarat că nu e momentul să vină manager la Pandurii.

„Felul în care Ion Călinoiu şi-a spus punctul de vedere este cea mai mare dezamăgire a vieţii mele. Am primit o lovitură prea puternică pentru mine” afirmă fostul prefect.

Liviu Andrei

După toate cele întâmplate, Andrei are impresia că nu este dorit în Gorj, că este un spin în coasta unora. În plus, crede că dacă ar reveni în judeţ s-ar porni o campanie de presă împotriva sa. Pentru că fostul prefect e convins că unii jurnalişti au fost plătiţi să-l atace.

„Liviu Andrei nu este un om terminat. Ştie foarte multe şi va plăti cu vârf şi îndesat tot ce i s-a făcut” ameninţă subprefectul Capitalei.

Liviu Andrei

1 Comentariu pentru “Promite că se va răzbuna! Liviu Andrei: Le-o voi plăti cu vârf şi îndesat!”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici