Dorin Hanu: Sper ca administraţia CEO să acorde primă de Crăciun

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Primarul din Motru, Dorin Hanu, crede că s-ar crea o situaţie delicată în Complexul Energetic Oltenia dacă minerii şi energeticienii ar rămâne fără transport.

Informaţia a fost lansată de un ziar local dar nu a fost confirmată de administraţia companiei.

„Eu am încredere în conducerea CEO. Toate măsurile luate, în acest an, au fost pentru eficientizarea activităţii. Cel mai important pentru mine este că Ciurel s-a ţinut de cuvânt şi nu au fost disponibilizări la Motru” a comentat Hanu, la Interviurile Infinit FM.

Dorin Hanu

Dorin Hanu speră ca administraţia Complexului Energetic Oltenia să găsească soluţii şi să acorde o primă de Crăciun salariaţilor.

„Sunt convins că se vor face eforturi ca oamenii să primească ceva. Orice venit, pe care mizau salariaţii CEO şi care se taie, creează probleme” a spus primarul din Motru.

Dorin Hanu

Hanu nu crede nici în varianta şomajului tehnic din decembrie. Asta deşi, la ultima discuţie administraţie-sindicate, s-a avansat propunerea trimiterii angajaţilor acasă cu 75% din leafă în perioada 21 decembrie– 13 ianuarie, şi în concediu fără plată în zilele de 30 şi 31 decembrie.

Dorin Hanu


1 Comentariu pentru “Dorin Hanu: Sper ca administraţia CEO să acorde primă de Crăciun”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici