Liviu Andrei, omul din spatele candidaturii-surpriză a primarului Ion Bârcă la şefia PDL Gorj?

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Edilul din Turburea şah-mat la Dan Vâlceanu: ori îl dă afară din partid, ori îi va face o campanie internă pentru funcţia de preşedinte, de o să-l ţină minte. Bârcă zice că mai rău ca acum oricum nu se poate la PDL, aşa că n-are ce să piardă intrând în competiţia internă.

Scandalul s-a reaprins în PDL Gorj.  Se apropie alegerile interne şi se caută un contracandidat pentru Dan Vâlceanu. Ultima variantă pare a fi Ion Bârcă. Primarul din Turburea e decis să-i facă zile amare liderului interimar al portocaliilor gorjeni. Bârcă e convins că are susţinerea colegilor săi din Colegiul nr.3  să candideze la preşedinţia partidului. Deşi a declarat la ziar că se bazează pe sprijinul unor pedelişti vechi, care au obţinut scoruri bune în alegeri, edilul refuză să precizeze dacă printre ei se află sau nu şi Liviu Andrei.

Ion Bârcă

Pe Ion Bârcă îl lasă rece eventuala susţinere pe care Dan Vâlceanu ar avea-o din partea liderului central, Vasile Blaga.
„Păi ce, vine Blaga să voteze la Gorj? Nici el nu are prea multă susţinere în partid, a ieşit preşedinte doar cu câteva voturi în plus în faţa Elenei Udrea” comentează primarul din Turburea.

Ion Bârcă

Dan Vâlceanu, liderul PDL Gorj, refuză să comenteze pe seama candidaturii primarului de la Turburea. Ne-a precizat, foarte clar, că n-o să avem vreodată vreo reacţie din partea sa la declaraţiile pe care le face Ion Bârcă.

Dan Vâlceanu

Este implicat Liviu Andrei în frământările din utima vreme din tabăra PDL? Un singur lucru este cert: că sunt democrat-liberali care-l vor înapoi în partid în ciuda înţelegerii pe care a avut-o, la un moment dat, cu USL-ul.
Toată tevatura din ultima perioadă, cu sosirea fostului prefect la conducerea Clubului Pandurii, i-a făcut bine ca imagine lui Liviu Andrei, readucându-l în atenţia gorjenilor.

Jurnalistul Claudiu Matei e de părere că Andrei are două opţiuni de revenire pe scena politică: PDL sau la PNL.

Claudiu Matei

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici