Interviu cu Liviu Andrei: Am semnat o convenţie cu Clubul Pandurii. Aştept să fiu chemat la lupta…sportivă

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Liviu Andrei susţine că semnat o convenţie civilă cu Clubul Pandurii şi va veni la muncă imediat ce îl va chema preşedintele Marin Condescu.

Totuşi nu şi-a înaintat, deocamdată, demisia din funcţia de subprefect al Capitalei. Aşteaptă să-i parvină convenţia înregistrată şi datată.

Andrei susţine că, numirea sa în funcţia de manager general, nu s-a făcut în mod abuziv sau ilegal, din simplul motiv că statutul clubului de fotbal prevede, clar, că preşedintele Consiliul de Administraţie poate angaja orice personal necesar pentru obţinerea performanţelor sportive, cu informarea AGA.

Liviu Andrei

Liviu Andrei îi transmite lui Laurenţiu Ciurel că „lupta” la care se referea va fi una pur sportivă, care să-i facă bine Clubului Pandurii. Fostul prefect e convins că Florin Cârciumaru îşi va schimba atitudinea, atunci când va veni din Franţa, că primarul va rămâne în AGA şi va aproba numirea sa în funcţia de manager general.

„Nu cred că domnul primar va lăsa echipa şi clubul, pentru că a avut o contribuţie importantă la performanţa de acum” spune Andrei.

Liviu Andrei

Liviu Andrei ne-a mai declarat că se aştepta ca lumea să vorbească mult despre modul în care a ales să revină la Gorj. Spune că nu l-au deranjat declaraţiile lui Laurenţiu Ciurel, managerul Complexului Oltenia, ci ale unui politician local care a declarat că boala sa la coloană ar fi inventată.

Liviu Andrei

1 Comentariu pentru “Interviu cu Liviu Andrei: Am semnat o convenţie cu Clubul Pandurii. Aştept să fiu chemat la lupta…sportivă”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici