Hanu crede că Petrescu visează la europarlamentare. De aceea l-a apucat grija de motreni

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Dorin Hanu crede că Ilie Petrescu visează să candideze la europarlamentare. De acceea l-a apucat brusc grija pentru locurile de muncă ale motrenilor.

„Petrescu bate câmpii de câte ori vorbeşte. Probabil vrea să candideze la europarlamentare, singurele la care n-a candidat până acum, altfel nu-mi explic interesul său brusc faţă de oraş” comentează primarul.

Petrescu şi-a exprimat îngrijorarea, la Interviurile Infinit FM, că au dispărut circa 2500 de locuri de muncă din zona Motru şi că Mina Ploştina va fi închisă în maxim un an.

Dorin Hanu

Dorin Hanu susţine că prinicipala problemă cu care se confruntă, în acest moment, este legată de disponibilizările care au avut loc, începând cu 1 august, de la firma sindicatelor Olservmin.

Primarul din Motru a primit însă asigurări de la conducerea Complexului Energetic Oltenia că 94 de oameni vor fi reangajaţi, până la jumătatea lunii septembrie, la societăţi care se înfiinţează pe lângă CEO.

Cât despre angajaţii Minei Ploştina, salariaţii de aici vor fi preluaţi de alte cariere în momentul în care se va epuiza rezerva de cărbune.

Dorin Hanu

1 Comentariu pentru “Hanu crede că Petrescu visează la europarlamentare. De aceea l-a apucat grija de motreni”

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici