Ion Ruşeţ: Dobrică e în fruntea unui grup de tip mafiot care a pus stăpânire pe Motru. Petrescu e mai bun la pupături decât la fapte

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ion Ruşeţ, atacuri politice dure la adresa lui Ilie Petrescu şi Tudor Dobrică! Senatorul democrat-liberal l-a acuzat, vineri, la Interviurile Infinit FM, pe viceprimarul din Motru că se află în fruntea unui grup mafiot care a pus stăpânire pe cel de-al doilea municipiu al judeţului. Cât despre Petrescu, a comentat că este un slab manager care nu poate fi un bun primar. E un om „al pupăturilor, nu al faptelor”.

Liderul PDL Gorj, Ion Ruşeţ, crede că viceprimar Tudor Dobrică dirijează tot ceea ce se întâmplă în Motru, de aceea e nevoie de un alt conducător în fruntea oraşului, care să spargă enclava construită în jurul primăriei.

Ion Ruşeţ

Ruşeţ a mai spus că, în fruntea Primăriei Motru, trebuie să ajungă un bun manager şi nu un politician gen Ilie Petrescu, priceput doar la pupături şi împărţit flori. „Nu este un om al faptelor. L-am văzut ce-a putut să facă cu UEF Motru, unitate pe care a dus-o în găleată, după ce a fost ridicată puţin de Nichi Giuran. Slab manager înseamnă slab primar” a spus preşedintele democrat-liberal, înlăturând orice speculaţie legată de o posibilă trecere la PDL a fostului senator.

Ion Ruşeţ

Primarul din Motru, Dorin Hanu, cataloghează drept calomnii afirmaţiile făcute de senatorul Ion Ruşeţ la adresa viceprimarului Tudor Dobrică. Crede că sunt declaraţii foarte grave. E de părere că vicele ar trebui să meargă în faţa instanţei de judecată să-şi caute dreptatea.

Dorin Hanu

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici