Hanu: E sub semnul întrebării candidatura lui Râbu pe Colegiul nr. 4! Râbu: PSD-ul nu stă în Hanu

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Război rece între Dorin Hanu şi Vasile Râbu! Primarul din Motru nu agreează o candidatură a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, la deputaţi, pe Colegiul nr. 4. Râbu însă nu dă prea mulţi bani pe declaraţiile lui Hanu, zice că listele de candidaţi vor fi aprobate de Victor Ponta, la Bucureşti.

De-o vreme, relaţiile între cei doi social-democraţi au devenit foarte tensionate. Problema principală o reprezintă, pare-se, posibila candidatură a democrat-liberalului Florentin Gheorghescu pentru funcţia de primar în Motru. Directorul Carierei Roşiuţa este cumnatul lui Vasile Râbu. Aşa că, Dorin Hanu n-are cum să agreeze sau să susţină dorinţa lui Râbu de a candida pentru un post de deputat pe Colegiul nr. 4.

L-am întrebat pe primarul din Motru cum vede un posibil tandem Dian Popescu-Vasile Râbu, pe zona sa, în alegerile din toamnă.

Dorin Hanu

Vasile Râbu zice că nu-l interesează şi nici nu-l surprind declaraţiile pe care le face Dorin Hanu.

Vasile Râbu

„PSD-ul nu este Hanu, lista de candidaţi va fi aprobată la Bucureşti de domnul Ponta” îşi dă drumul la vorbă, până la urmă, vicele de la judeţ. Vasile Râbu crede că e posibil ca Dorin Hanu să fi fost supărat, de dimineaţă, când i-am luat noi interviu, din cauza problemelor pe care motrenii le-au enumerat într-un material difuzat de Radio Infinit.

Vasile Râbu

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici