Exclusiv: Hanu şi Râbu, la cuţite!

| |
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Dorin Hanu s-a supărat pe Vasile Râbu şi-l va pârî la Ion Călinoiu!  Motivul? Declaraţiile făcute de vicele la judeţ, la Interviurile Infinit FM, că nu este de acord cu majorarea preţului gigacaloriei. Primarul din Motru îl acuză pe Râbu că n-a procedat corect sau fair-play, că  merge la emisiuni dezinformat, că discută lucruri aberante despre Motru.

Vasile Râbu a spus, la Interviurile Infinit FM, că nu agreează măsura luată de autorităţile locale din Motru de majorare a preţului gigacaloriei cu 45%. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean a spus că i s-au plâns oamenii pe stradă că le vor veni facturi de la UATA mult prea mari şi nu vor avea cu ce să le plătească.

Vasile Râbu

Această declaraţie l-a supărat tare pe Dorin Hanu. Edilul din Motru ne-a spus că Vasile Râbu a demonstrat că nu este corect informat pentru că, altfel, ar şti că statul, şi nu autorităţile locale, a mărit preţul gigacaloriei.

Dorin Hanu

Deranjat peste măsură, primarul din Motru ameninţă că–l va reclama pe Râbu la  şeful Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu. „O să-i spun domnului preşedinte că subalternul său, domnul Râbu, vorbeşte lucruri aberante despre Municipiul Motru”, ne-a spus Hanu.

Dorin Hanu

Lasa un Raspuns

Radio Infinit - 87. 8 FM Top66 Statistici